Leen de With Agrarische Projecten BV

Leen de With Agrarische projecten levert en adviseert u op het gebied van melkstallen voor zowel koeien als geiten, melkrobots en stalinrichting. We denken graag vanaf het begin van het plan tot de realisering ervan met u mee. Elke situatie vraagt om een unieke oplossing. Arbeidsefficiëntie en arbeidsplezier zijn daarbij het uitgangspunt.

Voor de melkstallen gebruiken we hoofdzakelijk de producten van BouMatic.

BouMatic is wereldwijd één van de marktleiders in het ontwerp, de fabricage en distributie van hoogwaardige melksystemen en –uitrustingen zoals melkstallen, kuddebeheersystemen, reinigingsmiddelen, verzorgingsproducten voor de uiers en klauwen van koeien, verbruiksgoederen en onderdelen voor melkveebedrijven.

BouMatic staat in de melkveesector bekend om zijn innovatieve producten. Het bedrijf wil melkveehouders over de hele wereld in staat stellen melk van de hoogste kwaliteit te produceren en dat op de meest doeltreffende, rendabele en verantwoorde manier.

Door middel van het aanklikken van de verschillende onderdelen laten we u graag kennismaken met een aantal aspecten van ons bedrijf. Staat er niet bij wat u zoekt, schroom dan niet om toch contact op te nemen.

We doen en kunnen meer dan dat we op onze site vermelden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan
* verplicht