Stalinrichting

Wij leveren stalinrichting van Wopereis. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt.

Diverse soorten boxafscheidingVoerhekken:
Engels en zweedsVeiligheidsvoerhek afkalfstalVoerhek en hekwerken voor stierenhokSpecials voor unieke situatiesKraiburg rubber:
Wij leveren een groot assortiment matten voor de ligplaatsen en loopvlakken. Maar ook als melkstalbedekking en bedekking voor een afkalfstal of rubber in de put zelf hebben wij uitstekende oplossingen.Voor meer informatie bezoekt u de website.Ventilatie: 
Hittestress: een onderschat probleem bij melkvee!
dit heeft een nadelig effect op de gezondheid en melkproductie van de veestapel.
Stalventilatie is hiervoor de oplossing, deze kunnen wij leveren en installeren.
Bezoek voor meer informatie over ventilatie bezoekt u de website http://www.abbi-aerotech.com/nl/oplossingen-voor-melkveestallen/ventilatoren/Suevia:
Drinkbakken, aansluitmateriaal, onderdelen, watertanks, farmline onderdelen, enz. Al deze producten zijn door ons leverbaar.  Voor meer informatie bezoekt u de website.Koeborstel:

Handybrush: de stevige en duurzame koeborstel!
De koeborstels van BouMatic zijn goed voor de gezondheid en het welzijn van uw koeien en bijgevolg ook voor hun productiviteit. De BouMatic-koeborstel is zo ontworpen en ontwikkeld dat parasieten en ander ongedierte eenvoudig weggeborsteld worden van plaatsen waar uw koeien zelf niet bij kunnen.

  • Nyolonborstel van topkwaliteit - de perfecte borstelbeurt voor uw koe.
  • Duurzaam en stevig - borstelsegmenten met roestvrijstalen kern.
  • Uiterst sterk - lagers in beide asuiteinden.
  • Afgesloten en degelijk beschermd kabinet
  • Automatisch start/stop - de borstel begint pas te draaien wanneer de koe hem aanraakt en stopt automatisch als ze weer weggaat.
  • Stabiele borstelbewegingen - na 200 keer te zijn gestart, beweegt de borstel in de tegenovergestelde richting om over de tijd constante en stabiele borstelbewegingen te blijven garanderen.
  • Aanpasbaar om aan uw specifieke stalvereisten te voldoen - BouMatics koeborstel kan op elke type drager bevestigd worden en beschikt over drie mogelijke montagestanden.

Hanskamp:
Hanskamp levert praktische producten voor de melkveehouderij. Optimaal krachtvoer, en producten ter bevordering van efficiëntie, arbeidsverlichting en koecomfort. Al deze producten worden door ons geleverd en gemonteerd.Voor meer informatie bezoekt u de website.

De Nijborg:
De Nijborg Agri B.V. is een betrouwbare, flexibele en dienstverlenende partner voor het leveren en monteren van silo's, vijzels en voederinstallaties. Voor genoemde items werken wij graag samen met dit bedrijf.Voor meer informatie bezoekt u de website.

Bekijk ook:
Melkstallen koeien
Melkstallen geiten
Melkrobots

Vraag vrijblijvend meer informatie aan
* verplicht